Anbefalinger

MEP Morten Messerschmidt
"Jeg kender Kenneth som en hårdtarbejdende, seriøs og hæderlig politiker. Særligt i årene, hvor vi sammen udgjorde ledelsen af Dansk Folkepartis Ungdom, opdagede jeg hans slidsomhed og stærke engagement for Danmarks sag. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Kenneth, fordi han formår den sjældne kombination af arbejdsiver, et godt humør og klarsyn, som er nødvendig for at opnå politiske resultater. Det ville være en stor fornøjelse for mig at se Kenneth i Dansk Folkepartis folketingsgruppe - og jeg er ikke i tvivl om, at han på Christiansborg ville gøre en stor indsats for Danmark."

   

Fhv. MF Mia Falkenberg, familie- og ligestillingsordfører
"Når jeg tænker på Kenneth, tænker jeg på troværdighed, stabilitet og en varm person. Gennem mange år har Kenneth knoklet for sit fædreland, og det han tror på.
Jeg tror han er som skabt til at være politiker, for han kan tilføre noget af det, der en engang imellem mangler i dansk politik - varme og menneskelighed.
Men Kenneth besidder også en jernhård vilje, han giver ikke op. Han kæmper videre trods modgang."

   

Karsten Holt, pressechef for DF i Europaparlamentet
Jeg kender Kenneth Kristensen Berth som en hårdtarbejdende og seriøs, men også humoristisk, kollega, der i kraft af sin store viden og politiske erfaring virkelig har fod på, hvad der rører sig i dansk politik. Kenneth Kristensen Berths store viden og krystalklare politiske holdninger vil gøre ham til et stærkt kort i Dansk Folkepartis folketingsgruppe. Derfor er en stemme på Kenneth Kristensen Berth en sikker investering i et endnu bedre Danmark - og en stemme på en seriøs politiker, der tager danskernes bekymringer alvorligt. Kenneth Kristensen Berth vil forvalte et folketingskandidatur med den ydmyghed og flid, som burde være naturlig for alle politikere.

   

I forbindelse med Kenneth Kristensen Berths afgang som landsformand for Dansk Folkepartis Ungdom udtalte Pia Kjærsgaard følgende:
"Jeg vil sige dig mange tak for det store arbejde, som du har udført for DFU i årene fra 1999-2007 - i alt 8 år - hvor du med dygtighed og entusiasme har fungeret som landsformand for ungdomsafdelingen i Dansk Folkeparti. Det har også været dejligt, at du har repræsenteret DFU i Dansk Folkepartis hovedbestyrelse, hvor du med stor loyalitet har støttet arbejdet med at opbygge Dansk Folkepartis organisation."

   

I forbindelse med Kenneth Kristensen Berths afgang som landsformand for Dansk Folkepartis Ungdom udtalte Kristian Thulesen Dahl følgende:
"Tak for en imponerende, ihærdig, udholdende, initiativrig og tålmodig indsats som formand for Dansk Folkepartis Ungdom. Folk som du gør en forskel. Det glædelige ved situationen - når du nu går af som formand - er, at du kan bruge endnu mere tid i DF."

   
Tom Bech, byrådsmedlem Brøndby Kommune
"Jeg kan varmt anbefale, at du stemmer personligt på Kenneth Kristensen Berth ved valget. Kenneth er altid velforberedt og engageret hvilket hans arbejde som DFs ungdomsformand gennem syv år vidner om. Kenneth er en meget vidende og positiv person, der har vist vilje til at være en aktiv og lokalt orienteret repræsentant for Københavns Omegnskommuner i Folketinget."
   
MF Dennis Flydtkjær, skatteordfører
Jeg har kendt Kenneth i igennem mange år i politik, men nok mest igennem de år hvor jeg arbejdede sammen med ham i DFUs hovedbestyrelse. Jeg har oplevet Kenneth som en utrolig god leder af ungdomspartiet, som både formåede at være god organisatorisk og samtidig tegne en klar politisk profil af partiet.
Kenneth har rigtig mange kvaliteter, som vil gøre ham til et glimrende folketingsmedlem. Han har en utrolig almen viden og er meget intelligent. Samtidig er han meget veltalende og formår at få budskaberne ud på en klar måde, hvilket tilsammen gør ham til en fremragende politiker.
Kenneth er en meget vellidt person i DF og DFU, hvor Kenneth har været et stort forbillede for mange medlemmer. Jeg er sikker på jeg taler for rigtig mange i partiet, når jeg giver mine varmeste anbefalinger af Kenneth. Jeg håber du vil sætte dit kryds ved Kenneth Kristensen Berth ved næste valg.

 

 


belstaff moto ugg ciabatte timberland saldi woolrich milano woolrich parka uomo ciabatte ugg canada goose uomo prezzo peuterey piumini belstaff pelle uomo barbour giubbotto moncler baby barbour uomo woolrich 2017 timberland outlet belstaff italia belstaff pelle giubbotti belstaff ugg mini giubbotti peuterey 2017 ugg mini neri