4-11-2011

Det bliver dyrere at være dansker

Nu kommer regningen til danskerne for at stemme en rød regering til magten. Fuldstændig som de borgerlige partier påpegede under hele valgkampen hænger det socialistiske regnestykke i Fair Løsning ikke sammen. Derfor må den røde regering nu til at hæve skatterne og afgifterne.

Det bliver dyrere at varme sit hus op, dyrere at have bil og det bliver dyrere at købe slik, sodavand, øl og cigaretter. Det rammer hårdest for de borgere, der i forvejen har færrest penge, fordi basale udgifter som f.eks. varme fylder forholdsvis mere i deres budget.

Regeringen lægger samtidig loft over indbetalinger til ratepensioner og arbejdsgiverbetalte pensionsindbetalinger bliver fremover beskattet. Danskerne får altså et betydeligt mindre incitament til at spare op til alderdommen, og dermed skubber regeringen bare regningen forud – godt nok kommer der penge i statskassen nu, men pengene skal senere betales til de ældre, som får krav på forskellige særydelser, fordi de ikke har sparet tilstrækkeligt op til alderdommen.

På trods af at regeringen imødeser et underskud på 96 mia. kr. på finansloven, så har man alligevel fundet 1 mia. kr. til bl.a. at afskaffe starthjælpen og kontanthjælpsloftet. En milliard som stort set udelukkende kommer indvandrere og efterkommere til gode. Regeringen bruger desuden 310 millioner kroner på at asylsøgere skal have lov til at bosætte sig og tage job uden for asylcentrene. Ligesom regeringen i år sender 234 mio. kr. mere til ulandene og næste år 600 mio. kr. mere, mens Danmark bruger 260 millioner kroner på EU-formandskabet.

Det er en finanslov, som gør det dyrere at være dansker, og samtidig gør det betydeligt mere økonomisk attraktivt at komme til Danmark for fremmede. Det vil med sikkerhed føre til en stigende tilstrømning af fremmede lykkejægere til vort land – og dermed yderligere udgifter, som regeringen slet ikke har indregnet i sin i forvejen flossede finanslov.

Dansk Folkeparti vil ikke være med til at gøre det dyrere at være dansker. Det er det modsatte vi har brug for i en tid med svigtende forbrugertillid, stigende ledighed og en truende økonomisk nedsmeltning på grund af euroens snarlige kollaps.
belstaff moto ugg ciabatte timberland saldi woolrich milano woolrich parka uomo ciabatte ugg canada goose uomo prezzo peuterey piumini belstaff pelle uomo barbour giubbotto moncler baby barbour uomo woolrich 2017 timberland outlet belstaff italia belstaff pelle giubbotti belstaff ugg mini giubbotti peuterey 2017 ugg mini neri