19-10-2012

En socialdemokratisk rævekage

Helle Thorning-Schmidts mand var åbenbart skattepligtig i Danmark, indtil Skat København besluttede at annullere den hidtil gældende praksis på området.

Det virker da en smule besynderligt, når Skat Københavns Chef, Erling Andersen, selv er gammel DSU-formand, har været opstillet til kommunalvalget for Socialdemokratiet og ikke vil afsløre om han i dag er medlem af partiet.

Noget kunne da tyde på, at han har gjort sin partiformand en stor tjeneste på den korte bane ved lige at sørge for at ændre praksis på dette område – og dermed undgå at kaste Thorning ud i en sag om skattefup lige før folketingsvalget.

Og det bidrager yderligere til mystikken, at offentligheden slet ikke er blevet orienteret om at der er ændret praksis, som Skat ellers har for vane, ligesom det heller ikke fremgår af Skats afgørelse, at der er ændret praksis.

Den her sag lukker langt væk af kammerateri.
belstaff moto ugg ciabatte timberland saldi woolrich milano woolrich parka uomo ciabatte ugg canada goose uomo prezzo peuterey piumini belstaff pelle uomo barbour giubbotto moncler baby barbour uomo woolrich 2017 timberland outlet belstaff italia belstaff pelle giubbotti belstaff ugg mini giubbotti peuterey 2017 ugg mini neri