25-3-2015

Håndværkerfradrag bør være en del af vækstplan

Det var en fejl, da regeringen sammen med Enhedslisten og Socialistisk Folkeparti besluttede at afskaffe håndværkerfradraget fra 1. januar 2015. Mange håndværksmestre mangler nu arbejde og må afskedige medarbejdere. Venstres løfte om at ville genindføre håndværkerfradraget med tilbagevirkende kraft for i år, som Herlev Bladet også nævnte i forbindelse med Lars Løkkes besøg i Herlev omtalt i seneste udgave af bladet, har naturligvis medvirket til at holde hånden under håndværkerne, men hvad sker der, hvis Socialdemokratiet genvinder regeringsmagten?

Dansk Folkeparti bakker op om en genindførelse af håndværkerfradraget. Spørgsmålet er om, håndværkerfradraget ikke også skal øges fra de nuværende 15.000 kr. per år til 25.000 kr. om året.

Der er ingen tvivl om, at det vil sætte endnu mere gang i hjulene hos håndværksmestrene og måske anspore til, at håndværksmestrene ansætter nogle flere lærlinge. Det er nemlig stadigvæk et stort problem inden for en række fag, at det er vanskeligt at skaffe elevpladser nok.

I Dansk Folkeparti er vi ikke i tvivl. Håndværkerfradragets genindførelse bør være en væsentlig del af regeringens kommende vækstplan, som vi efterhånden har ventet på siden statsministerens nytårstale
belstaff moto ugg ciabatte timberland saldi woolrich milano woolrich parka uomo ciabatte ugg canada goose uomo prezzo peuterey piumini belstaff pelle uomo barbour giubbotto moncler baby barbour uomo woolrich 2017 timberland outlet belstaff italia belstaff pelle giubbotti belstaff ugg mini giubbotti peuterey 2017 ugg mini neri