12-10-2017

Varmestue eller kulturhus

I sagens natur færdes jeg jævnligt på Rådhuset – og jeg må konstatere, at de mange nye mødelokaler, som vist primært var tiltænkt foreningerne i Vallensbæk, bruges flittigt men til helt andre formål.
Jeg har blandt andet konstateret, at unge indvandrere åbenbart synes det er hyggeligt at bruge mødelokalerne til at indtage aftensmaden i. Således har jeg ved flere lejligheder antruffet unge mennesker, der har siddet og spist pizza i mødelokalerne, ligesom grupper af unge bruger lokalerne til at ”hænge ud i”. Derimod har jeg ikke ved en eneste lejlighed truffet borgere over 20 år i mødelokalerne.
Jeg ved ikke om borgmesterens formål med at bruge 7 mio. kr. på at shine stueetagen i Rådhuset op, hvad DF var imod, var at unge indvandrere kunne bruge mødelokalerne som varmestue? Men hvis borgmesteren vil have at andre Vallensbæk-borgere får gavn af lokalerne kunne man jo overveje i det mindste at begrænse adgangen efter kl. 17.00, så de pizza-spisende unge kan finde andre steder at boltre sig.
Det er ikke særligt betryggende for potentielle brugere at uniformerede vagter skal gå pasgang om aftenen for at holde ro og orden.
De unge mennesker burde besøge Ungdomsklubben eller hænge ud derhjemme i stedet for at bruge kommunens mødelokaler som varmestue.

belstaff moto ugg ciabatte timberland saldi woolrich milano woolrich parka uomo ciabatte ugg canada goose uomo prezzo peuterey piumini belstaff pelle uomo barbour giubbotto moncler baby barbour uomo woolrich 2017 timberland outlet belstaff italia belstaff pelle giubbotti belstaff ugg mini giubbotti peuterey 2017 ugg mini neri