7-5-2008

Socialdemokratisk tilståelsessag

Ritt Bjerregaards røde skole gør det socialdemokrater er bedst til - nemlig at finde på nye spidsfindige måder at fiske penge op af borgernes lommer. Efter tre måneders skolegang er det mest effektive middel Socialdemokratiet kan komme op med for at komme i offensiven igen forhøjelse af skatter og afgifter. Sikke en sællert.

Sidst Socialdemokratiet var ved magten lykkedes det partiet at indføre eller forhøje mere end 100 skatter og afgifter, og står det til den Røde Skole vil en ny socialdemokratisk regering åbenbart fortsætte i samme skure.

Husejerne kan forvente at blive beskattet af den fortjeneste, som de har haft på at sælge deres hus – et sted mellem 10 og 30 procent af denne skal i statskassen, hvis det står til Socialdemokratiet. Samtidig kan pendlerne se frem til at skulle betale for at køre ind i København og måske også andre større danske byer og samtidig skal kørselsfradraget beskæres. Og af ren og skær misundelse skal de danskere, der har en arbejdsgiver, der velvilligt har stillet en privat sundhedsforsikring til rådighed for dem, vinke farvel til den. Fradraget for private sundhedsforsikringer skal i hvert fald afskaffes.

Samtlige socialdemokratiske forslag er aldeles ubrugelige. Hvorfor skal salg af et fast ejendom pludselig beskattes – salg af alle mulige andre investeringsobjekter beskattes jo ikke? DF afviser kategorisk, at husejerne skal beskattes mere end det allerede sker i dag. Og hvad med afskaffelsen af kørselsfradraget og bompengene – jo de initiativer vil såmænd forringe danskernes mobilitet og gøre det dyrere for borgerne at tage job langt væk fra hjemmet – noget som samfundet ellers har tilskyndet i årevis.

Den Røde Skoles programerklæring er en ren tilståelsessag fra Socialdemokratiet. Når socialdemokrater skal være visionære så handler det altid om at udtænke en ny måde at ribbe borgerne for deres penge på.
belstaff moto ugg ciabatte timberland saldi woolrich milano woolrich parka uomo ciabatte ugg canada goose uomo prezzo peuterey piumini belstaff pelle uomo barbour giubbotto moncler baby barbour uomo woolrich 2017 timberland outlet belstaff italia belstaff pelle giubbotti belstaff ugg mini giubbotti peuterey 2017 ugg mini neri