9-9-2011

Dansk Folkeparti ude af budgetforhandlingerne i Vallensbæk

Vallensbæk, den 9. september 2011/kkb

PRESSEMEDDELELSE

Dansk Folkeparti ude af budgetforhandlinger i Vallensbæk – uenighed om besparelser på ældre og børn

Dansk Folkeparti forlod torsdag forhandlingerne om budgettet for 2011 i Vallensbæk Kommune. Dansk Folkeparti er blandt andet uenige i besparelserne på ældre- og daginstitutionsområdet.

- Dansk Folkeparti afviser, at de ældste og yngste i kommunen skal holde for i den besparelsesrunde, som flertallet i kommunalbestyrelsen har lagt op til, siger Kenneth Kristensen Berth og peger bl.a. på, at der lægges op til at reducere i aktiviteterne for de ældre, at der foretages besparelser på hjemmebesøg og nattevagt i hjemmeplejen, ligesom haveordningen for pensionisterne afskaffes, og pensionister fremover skal opkræves betaling for kørsel i forbindelse med deltagelse i ældrearrangementer.

Dansk Folkeparti afviser også to centrale besparelsesforslag på daginstitutionsområdet. Det drejer sig om en beskæring af åbningstiden i daginstitutionerne og at dagplejerne fremover fast skal passe 4 børn i stedet for som hidtil 3 børn

- Allerede sidste år holdt daginstitutionerne hårdt for i besparelserne i Vallensbæk. Vi får flere og flere børn i kommunen, og så nytter det ikke noget at skære ned igen på dette område. Samtidig er indskrænkning af åbningstiden ikke hensigtsmæssig. Børnefamilierne har travlt nok i forvejen, og det bliver ikke nemmere at være børnefamilie, når daginstitutionerne nu kommer til at lukke en time tidligere.

- Dansk Folkeparti vil selvfølgelig anvise kompenserende besparelser for de forslag i budgettet, som vi afviser. Blandt andet vil vi reducere i honoraret for udvalgsformænd, beskære kommunalbestyrelsesmedlemmernes adgang til telefon og IT og skære i administrativt personale, ligesom vi afviser nogle af de udvidelsesforslag, der ligger i budgettet, siger Kenneth Kristensen Berth.

I 2010 indgik Dansk Folkeparti budgetforlig for 2011 alene med Konservative og Venstre, men det bliver altså ikke gentaget i 2012.
belstaff moto ugg ciabatte timberland saldi woolrich milano woolrich parka uomo ciabatte ugg canada goose uomo prezzo peuterey piumini belstaff pelle uomo barbour giubbotto moncler baby barbour uomo woolrich 2017 timberland outlet belstaff italia belstaff pelle giubbotti belstaff ugg mini giubbotti peuterey 2017 ugg mini neri