13-9-2012

Dansk Folkeparti begejstrede for nyt budgetforlig

Vallensbæk, den 13. september 2012

PRESSEMEDDELELSE

Dansk Folkeparti begejstrede for nyt budgetforlig

- Det er det bedste budgetforlig DF har været med til i de år vi har været i kommunalbestyrelsen. Vi har fået maksimal indflydelse for det ene mandat, vi har, siger Dansk Folkepartis enlige medlem af Vallensbæk Kommunalbestyrelse, Kenneth Kristensen Berth.

Kenneth Kristensen Berth understreger, at Dansk Folkepartis løfter om at tilgodese kommunens ældre og børn er blevet indfriet.

- Sidste års besparelse på 160.000 kr. på puljen til bedre ældrepleje er annulleret – og hele beløbet bruges i 2013 på vore ældre. Dansk Folkeparti har blandt andet sørget for at få afskaffet ældres betaling for materialer på aktivitetscentret, ligesom vi har sørget for, at de ældre, som modtager ældrecheck og førtidspensionister i tilsvarende økonomiske omstændigheder, der er visiteret til havehjælp og snerydning fremover ikke skal betale for ydelsen, siger Kenneth Kristensen Berth.

På børneområdet fremhæver Kenneth Kristensen Berth, at der bliver afskaffet tre lukkedage.

- Dansk Folkeparti har hele tiden ønsket at få fjernet nogle af de løsrevne lukkedage. Nu har vi fået igennem i budgettet, at der afskaffes tre lukkedage, og det bliver op til daginstitutions-bestyrelserne at fastlægge hvilke, siger Kenneth Kristensen Berth.

Dansk Folkeparti er også meget glade for, at partiets valgløfte om trafiksanering af Vallensbækvej mellem Vallensbæk Torvevej og Vejlegårdsvej nu er sat på budgettet.

- Vi kan først ændre vejen fra en fire-sporet til en to-sporet vej, når jordkørslen fra anlægsarbejdet på Ringstedbanen er afsluttet, så det bliver først i 2016, men nu er det aftalt – og det er vi rigtig glade for. I det kommende år får vi sat fartvisere op på vejstrækningen for derved at anspore bilisterne til at sænke farten. Der køres alt, alt for hurtigt på den pågældende vejstrækning, siger Kenneth Kristensen Berth

Oversigt over DFs landvindinger i forhandlingerne om budgettet

Børne- og Kulturområdet:
• 2 mio. sparet på ny kommunal hjemmeside og digitalisering i forhold til udgangspunktet
• Alle foreslåede besparelser på daginstitutionsområdet taget af bordet – derimod afskaffes 3 lukkedage.
• Fremtidens Borgerhus og Gæstedagpleje er taget ud af 2013-budgettet.

Ældreområdet:
• Besparelsen sidste år på 140.000 kr. i ældrepuljen er annulleret. Hele beløbet bruges i 2013 på de ældre.
• Ældres betaling for materialer på aktivitetscentret afskaffes
• Fra 2013 indføres der gratis havehjælp og snerydning for pensionister, der får ældrecheck, og får førtidspensionister, der ville være berettiget til ældrecheck og som er visiteret hertil.
• Orangeri (drivhus) til Seniorhuset Korsagergård

Teknik & Miljøområdet:

• Trafiksanering af Vallensbækvej mellem Vallensbækvej og Vejlegårdsvej aftalt til 2016 – fra 2013 opsættes der ”din fart”-skilte på vejen.


belstaff moto ugg ciabatte timberland saldi woolrich milano woolrich parka uomo ciabatte ugg canada goose uomo prezzo peuterey piumini belstaff pelle uomo barbour giubbotto moncler baby barbour uomo woolrich 2017 timberland outlet belstaff italia belstaff pelle giubbotti belstaff ugg mini giubbotti peuterey 2017 ugg mini neri