27-9-2012

DF: Anklager mod borgmester skal undersøges til bunds

Dansk Folkepartis medlem af Vallensbæk Kommunalbestyrelse, Kenneth Kristensen Berth, mener, at anklagerne for magtmisbrug mod kommunens borgmester Henrik Rasmussen skal undersøges til bunds.

- Hvis de oplysninger, som den sygemeldte kommunaldirektør har fremsat mod borgmesteren har noget på sig, så er det klart, at borgmesteren står med et problem, siger Kenneth Kristensen Berth.

- Man må sondre mellem om borgmesterens angivelige opfordringer til ulovligheder er blevet ført ud i livet eller ej. Kommunaldirektøren skal selvfølgelig være borgmesterens sparringspartner og borgmesteren kan ikke forventes at kende al lovgivning ud i alle hjørner, så man kan ikke klandre borgmesteren for at have luftet forskellige tanker over for kommunaldirektøren, siger Kenneth Kristensen Berth.

Kenneth Kristensen Berth understreger samtidig, at der er elementer i kommunaldirektørens brev, som uanset om de er udført eller ej, er udtryk for utrolig dårlig dømmekraft fra borgmesterens side.

- Hvis det er rigtigt, at borgmesteren har forsøgt at få kommunen til at betale for hans kones maleri eller få hans kone til at designe kommunens julekort, så er der tale om usædvanlig dårlig dømmekraft, og det burde borgmesteren naturligvis aldrig have gjort. Det er kritisabelt uanset om det blot er blevet luftet, siger Kenneth Kristensen Berth.
belstaff moto ugg ciabatte timberland saldi woolrich milano woolrich parka uomo ciabatte ugg canada goose uomo prezzo peuterey piumini belstaff pelle uomo barbour giubbotto moncler baby barbour uomo woolrich 2017 timberland outlet belstaff italia belstaff pelle giubbotti belstaff ugg mini giubbotti peuterey 2017 ugg mini neri