27-2-2013

Dansk Folkeparti i Vallensbæk har sat holdet til kommunalvalget

På et opstillingsmøde den 25. februar 2013 har Dansk Folkepartis medlemmer i Vallensbæk været samlet for at vælge de kandidater, der skal repræsentere partiet ved kommunalvalget den 19. november 2013.

Det nuværende kommunalbestyrelsesmedlem, Kenneth Kristensen Berth, blev enstemmigt genvalgt som spidskandidat for partiet og glæder sig til den forestående valgkamp.

- For Dansk Folkeparti har det været vigtigt at bruge de sidste tre år på at konsolidere os i kommunalbestyrelsen. Vi håber, at vi har vist vælgerne i Vallensbæk, hvilken vej Dansk Folkeparti ønsker kommunen skal udvikle sig i, siger Kenneth Kristensen Berth.

Kenneth Kristensen Berth understreger, at Dansk Folkepartis succeskriterium for det kommende kommunalvalg er at forblive i kommunalbestyrelsen.

- Vi har ét mål med det kommende kommunalvalg og det er at forblive og dermed bide os fast i kommunalbestyrelsen, siger Kenneth Kristensen Berth, der håber på, at fordelingen af stemmer vil give Dansk Folkeparti mulighed for at få endnu mere indflydelse i kommunalbestyrelsen.

- Vi har fået afskaffet modersmålsundervisningen, og vi havde stor andel i at den forkætrede plan om grønne hegn og forhaver blev forkastet, så vi har bestemt haft ganske megen indflydelse i kommunalbestyrelsen de sidste tre år, siger Kenneth Kristensen Berth.

Dansk Folkeparti opstiller i alt seks kandidater til det kommende kommunalvalg. De opstilles i følgende rækkefølge, som DFs medlemmer i Vallensbæk ønskede ved opstillingsmødet.

1. Kenneth Kristensen Berth, 36 år, specialkonsulent & kommunalbestyrelsesmedlem
2. Carina Kristensen Berth, 32 år, visitator
3. Gitte Lumby Hansen, 48 år, overtrafikkontrollør
4. Flemming Wind Lystrup, 52 år, driftsmedarbejder
5. Flemming Olesen, 66 år, fhv. gartner
6. Jan Bondé Gravang, 66 år, fhv. vagtmester

belstaff moto ugg ciabatte timberland saldi woolrich milano woolrich parka uomo ciabatte ugg canada goose uomo prezzo peuterey piumini belstaff pelle uomo barbour giubbotto moncler baby barbour uomo woolrich 2017 timberland outlet belstaff italia belstaff pelle giubbotti belstaff ugg mini giubbotti peuterey 2017 ugg mini neri