26-6-2013

Dansk Folkeparti vil have undersøgt om kommunaldirektør kan gøres ansvarlig for magtmisbrugssag

Vallensbæk, den 26. juni 2013/kkb

PRESSEMEDDLELSE

Dansk Folkeparti vil undersøge om kommunaldirektør kan gøres økonomisk ansvarlig for udgfter til magtmisbrugs-sag

Dansk Folkepartis kommunalbestyrelsesmedlem i Vallensbæk, Kenneth Kristensen Berth, er tilfreds med, at Statsforvaltningen er nået frem til en afgørelse i mellemværendet mellem borgmester Henrik Rasmussen og den forhenværende kommunaldirektør Bjarke Steen Johansen.

- Det er en sag, der har kostet uendeligt mange penge for Vallensbæk Kommune – og som altså endnu ikke er afsluttet på grund af den verserende sag mellem kommunaldirektøren og kommunalbestyrelsen for uberettiget afskedigelse. I Dansk Folkeparti så vi gerne, at kommunaldirektøren blev gjort økonomisk ansvarlig for de udgifter, han uberettiget har påført kommunen, og det bør undersøges om der kan rejses et krav mod ham, siger Kenneth Kristensen Berth.

Kenneth Kristensen Berth vil nu kræve, at der udarbejdes en oversigt over, hvor mange penge Vallensbæk Kommune indtil videre har brugt på sagen.

- Det er store beløb vi taler om, som en tilsyneladende udkørt og stresset kommunaldirektør gennem ubeføjede anklager har påført Vallensbæks skatteborgere. De penge skal tilbage i kommunekassen, hvis det overhovedet kan lade sig gøre, siger Kenneth Kristensen Berth.
belstaff moto ugg ciabatte timberland saldi woolrich milano woolrich parka uomo ciabatte ugg canada goose uomo prezzo peuterey piumini belstaff pelle uomo barbour giubbotto moncler baby barbour uomo woolrich 2017 timberland outlet belstaff italia belstaff pelle giubbotti belstaff ugg mini giubbotti peuterey 2017 ugg mini neri